filpkart bbb
FLIPKART
AMAZON
FLIPKART
flipkarbbb flipkarbbb

(20th December) Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000


(All Answers) Amazon 20th December Quiz – Answer and Win Rs.1000


Amazon 10th December Quiz Answers, Amazon Quiz Answers – Hi Guys, Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 10th December Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.500

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.1000

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon 10th December Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon 20th December Quiz Time Answers:


Amazon Quiz Time Answers 20th December


15 August 2015 marked the 40th anniversary of which Indian film?

Sholay


Entomology is the name of what field of study?
Insects


Kisan Ghat in Delhi is the memorial ground of which famous leader?
Chaudhary Charan Singh


What is the name of India's first indigenously built submarine?
INS Shalki


Who among these is the chief legal advisor to the Government of India, and is the primary lawyer for GOI in the Supreme Court?
Attorney General



Amazon Quiz Time Answers – 16th December

1. Which Indi-pop singer’s former name was ‘Sujata’, and is known for her hit pop song ‘Made in India’?
Answer. Alisha Chinai
2. Which of these big cat species is known to have a tuft or a bunch of hair at the end of their tail?
Answer. Lions
3. In geometry, which figure gets its name from the Greek word for ‘table’?
Answer. Trapezium
4. In which ocean is the island of Madagascar located?
Answer. Indian Ocean
5. The name of which city comes from two words meaning ‘market for areca nut’ in the local language?
Answer. Guwahati



All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 13th December

1. In which country is Mount Vesuvius located?
Answer – Italy
2. What temperature is the same in both Celsius and Fahrenheit scales?
Answer – -40
3. Which of these antagonist characters was created by novelist J.K. Rowling?
Answer – Lord Voldemort
4. What was the real name of Pope John Paul II?
Answer – Karol Józef Wojtyła
5. Yakshagana’ is a traditional theatre form originating from which Indian state?
Answer – Karnataka

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?
Answer – James Earl Jones
2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?
Answer – Suffragettes
3. Which is the only bird that is able to fly backwards?
Answer – HummingBird
4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?
Answer – Brahmaputra
5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer – Santorini, Greece



FLIPKART
AMAZON
JABONG
(20th December) Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000 (20th December) Amazon Quiz Time-Answer & Win Free Rs.1000 Reviewed by Unknown on December 20, 2018 Rating: 5
Powered by Blogger.