Amazon Quiz Time Daily – Today’s Answers 3rd December


Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Amazon Pay Quiz


Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.
Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon 17th November Quiz, Where They Are Giving Away free Rs.500

Amazon Quiz Time – Answer and Win Rs.1000

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon 12th November Quiz“ Like This
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 


All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 3rd December

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?
Answer – The Siberian Tiger
2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?
Answer – Pandora
3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?
Answer – Millipede
4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?
Answer – Fusion
5. A crocodile cannot stick out its tongue.
Answer – True

Amazon 21st November Quiz Time Answers:



Amazon Pay Quiz Answers – 21st November

1. Which of these countries does NOT have a standing army?
Answer: Iceland
2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system?
Answer: Pluto
3. In terms of area which is the smallest continent?
Answer: Australia
4. What is the national currency of Albania?
Answer: Lek
5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?
Answer: Maharashtra



All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 19th November


1. What is the official currency of Afghanistan?

Answer – afghan afghani
2. Who was the first Indian to travel to space?
Answer – Rakesh sharma
3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?
Answer – Helium
4. What is the official language of Argentina?
Answer – Spanish
5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?
Answer – O negative


All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 17th November

1. Where is Fort William located?
Answer – Kolkata
2. What is the world’s longest river?
Answer- Nile
3. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?
Answer – Pushkar Mela
4. Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?
Answer- Beethowan
5. Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?
Answer – The moon


FLIPKART
AMAZON
JABONG

Post a Comment

Post a Comment (0)

SALEWALA

FLipkart Sale 06-04-2021.

GO NOW.....