FLIPKART
AMAZON
FLIPKART

(All Answers) Amazon Freedom Quiz- Win Rs.50000 Amazon Balance


Amazon Freedom Quiz

(All Answers) Amazon Freedom Quiz- Win Rs.50000 Amazon Balance. 

We Are Already Regularly Posting The All Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers All Amazon App Treasure Hunt items, Before Few Days We, Have Posted The Amazon App Quiz, Now Here is Exclusive Chance To Win Free Rs.50000 Amazon Pay Balance From Amazon By Playing Freedom Quiz Of Amazon.
In This Amazon Quiz, All You have to do is Give Right Answers to All 5 Questions & If You are Lucky Enough Then You Can Win Free Amazon Pay Balance.

How To Play Amazon Freedom Quiz:

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App
1, Just Download The Amazon App On Your Mobile From Playstore Or App Store
2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account
3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Freedom Sale“ >> Just Open It >> Scroll Down Below >>You Will Find Banner Of “Amazon Freedom Quiz
4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 
CoolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon Freedom Quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Amazon Freedom Quiz Answers- 5th August 2019

Q 5. When does the ‘Amazon Freedom Sale 2019’ start For All customer On Amazon.in?
Answer is – 8th August 
Q 5. Using Which bank’s Credit card can You Avail Upto 10% Instant Discount On Shopping During The Freedom Sale On Amazon.in?
Answer is – State Bank Of India
Q 5. Upto How Much Cashback Do You Get On Booking Domestic Flights During Freedom Sale 2019 on Amazon.in
Answer is – ₹2000
Q 5. Prime Members Get Early Access to the Freedom Sale. When Does the Sale Start For Them?
Answer is – 12 Noon , 7th August
Q 5. If You Apply For An Amazon Pay ICICI Credit Card Which of the Following offers Do you not Get?
Answer is – Free Chocolates On Application
Congratulations !! You Have Just Completed The Amazon Freedom Quiz Of 2019.

Amazon Freedom Quiz Answers- 15th August 2018

Q 1. The ‘Hornbill festival’ is celebrated in which of the following states of India?
Ans- Nagaland
Q 2. What is the name of the network of highways that connects the four major cities of India – Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
Ans- The Golden Quadrilateral
Q 3. Which Indian city was recently declared as a World Heritage City (WHC) by UNESCO?
Ans- Ahmedabad
Q 4. Which is The National Fruit Of India ?
Ans- Mango
Q 5. Which one Of These is a Traditional Folk Dance Of the People Of Lakshadweep island ? 
Ans- Lava Dance

Amazon Freedom Quiz Answers:

Q 1. Tatya Tope and Rani of Jhasi (Laxmibai) were associated with which of these Indian freedom movements?
Ans- Indian Rebellion 1857
Q 2. As of 2018, which Indian most recently won the Nobel prize?
Ans- Kailash Satyarthi
Q 3.  Which of these English words have Indian roots?
Ans- Shampoo
Q 4. Which one of these famous slogans was coined by Hasrat Mohani, and later popularized by Bhagat Singh during the freedom struggle?
Ans- Inquilab Zindabad
Q 5. When does the ‘Amazon Freedom Sale 2018’ start?
Ans- 9th August
Congratulations !! You have Just Completed The Amazon Freedom Quiz With Right Answers Posted Above. Now Based On Luck Amazon Will Declare The Winners Of This Quiz
Do Keep Checking This Amazon Quiz Results Winner Post

More Details of this Quiz:

1. This Contest will commence on 1 August 2019 from 00:00:01 a.m. (IST) to 8 August 2019 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs. 50,000 as Amazon Pay balance(hereinafter referred to as “Prize(s)”).


FLIPKART
AMAZON
JABONG
(All Answers) Amazon Freedom Quiz- Win Rs.50000 Amazon Balance (All Answers) Amazon Freedom Quiz- Win Rs.50000 Amazon Balance Reviewed by Unknown on August 06, 2019 Rating: 5
Powered by Blogger.